Traži
Filters
Close
banner

U poslovnom svijetu, „mali detalji“ se zaista broje – počevši od izgleda vašeg osoblja!

Fizički izgled jedina je osobna karakteristika koja je odmah vidljiva i dostupna drugima. Ne možete ga sakriti, to je način kojim komunicirate sa okolinom. Pa koliko je onda zaista važno ostavljanje uspješnog fizičkog dojma na radnom mjestu?

Osnovna ideja je dobiti povjerenje svojih klijenata prenoseći ideju da im dajete dobar savjet prilikom prijedloga da kupuju vaš proizvod ili uslugu te postanu vaši partneri.

U poslovnom smislu, puzdanost se temelji na nekoliko čimbenika, a vaša odjeća i fizički dojam je definitivno jedan od osnovnih koji utječu na ukupan dojam okoline. Vrlo često, sama odjeća koju vaši zaposlenici nose utječe na njihovu kompletnu produktivnost.

FOCH je agencija za organizaciju, dizajn i proizvodnju poslovne i korporativne odjeće. Bavimo se organizacojom brendinga kroz korporativnu odjeću i dizajnom, kao i organizacijom te proizvodnjom kompletne proizvodnje asorimana korporativne odjeće – od ideje i standardizacije do finalne proizvodnje te oplemenjivanja.

Pored tradicije od 20 godina, danas aktivno surađujemo sa preko 40 partnera na području Hrvatske i Europe.

Svojom fleksibilnošću te suradnjom sa preko 10 tvornica na području Hrvatske i Europe pružamo dugoročnu podršku u snabdjevanju kompletne tekstilne opreme za osoblje i interijer kako bi naši partneri postigli maksimalnu efektivnost prilikom rada te kako bi se što bolje predstavili na tržištu.

Inteligencija, znanje i sposobnost te inicijativa i trud krucijalni su za poslovni uspjeh bio koje vrste, no bez obzira tko ste i kuda idete, koja je vaša uloga ili cilj, kontinuirano upravljanje izgradnjom uspješnog osobnog dojma daje vam potrebnu osobnu i profesionalnu prisutnost u poslovnom svijetu.

Trebate prepoznati i razumijeti utjecaj vašeg izgleda koji prvo komunicira sa vama, a zatim sa vašom okolinom.  Uz nekoliko jednostavnih koraka možete stvoriti pristupačan, atraktivan i autentičan, prikladan i prihvatljiv izgled Vas i Vaših zaposlenika.

Prvi dojam vaše tvrtke je način na koji se prezentirate, a način na koji se prezentirate igra važnu ulogu u vašem uspješnom poslovanju.

top