Traži
Filters
Close
banner
View as
Sortiraj po
Prikaži po stranici

FOCH ADEL

Siva ženska suknja od pamučnog materijala dat će vam cjelodnevnu udobnost, prigodna je za poslovne sastanke, ali i causal kombinacije također. Priustite si svakodnevnu udobnost u varijanti savšeno udobnog pamuka.
€51,87

FOCH ADEL POINT

Bilo da ste klasičarka ili trendseterica, suknja A kroja definitivno je must have u vašem ormaru. Lagana suknja sa sitnim uzorkom dat će vašem poslovnom outfitu poseban šarm, a moći ćete ju odlično iskoristiti za večernje kombinacije također.
€51,87 €46,68

FOCH KOLIMA

Viskozna pencil suknja od gustog jerseya zauzima mjesto kao jedan od must-have odjevni predmet u ormaru svake poslovne žene. Elastičan materijal dati će vam udobnost nošenja a moći ćete ju kombinirati u bezbroj dnevnih i večernjih kombinacija.
€46,98

FOCH YUKON WB

Business casual hlače sa vrhunskim printom kojima ćete podignuti svaku poslovnu kombinaciju. Prirodni materijal i odlična konstrukcija dati će vam besprijekornu udobnost.
€52,53

FOCH PASCAL PA 099

Udobne basic hlače izrađene u prirodnom keperu svakako pripadaju u jedan od top must-have odjevnih predmeta u ormaru svake poslovne žene, a zahvalne su za bezbroj kombinacija.
€52,53

FOCH PAOLA SUKNJA

Viskozna basic suknja prilagođena poslovnim kombinacijama. Svojom formom, elastičnim prirodnim materijalom i bojom definitivno priprada u top must-have komade odjeće koje svaka žena treba imati u ormaru!
€61,11 €54,90

FOCH MASKA

Hlače od prirodnog kepera u savršenom uzorku, prigone za business casual kombinacije. Idete li na casual poslovni sastanak kombinirajte ih sa jednostavnijim poslovnim komadima odjeće, a nosite li ih u slobodno vrijeme odaberite žarke boje koje će osvježiti vaš look.
€52,53

FOCH POMPEI

Suknja A forme od vrlo podatnog pletiva uklopiti će se u bezbroj poslovnih kombinacija. Vrlo je udobna za nošenje, otporna na gužvanje i kao stvorena za svaku poslovnu ženu.
€52,53 €47,25

FOCH PASCAL PA 128

Udobne basic hlače izrađene u prirodnom keperu svakako pripadaju u jedan od top must-have odjevnih predmeta u ormaru svake poslovne žene, a zahvalne su za bezbroj kombinacija.
€52,53
top